Hemlarm inomhus

Lätthanterligt hemlarm för villa, radhus eller lägenhet. Med kamera och rökdetektor som standard har du en bra grund för ett tryggt och effektivt skydd i ditt hem. I vår app AlarmView har du alltid koll på hemmet om något oförutsett skulle hända. Våra larm finns även med funktion som möjliggör att husdjur vistas i det larmade området. Professionell installation ingår med utbildning på plats.

UTOMHUSLARM MED KAMERA

Ett smart utomhuslarm för trädgård och andra större ytor. Kameran har en intelligent rörelsedetektor som snabbt känner av och filtrerar bort eventuella falsklarm. Alla larm från utomhuskameran går direkt till vår app AlarmView. Professionell installation och utbildning av boende i hemmet ingår i priset.

Pris från: 3995 kr + 239 kr/mån

Du har kontrollen

Att ha en kamera i sitt hemlarm är ett effektivt sätt att snabbt kunna se varför larmet har gått. De flesta larm utlöses av en naturlig anledning. Vad som är en naturlig anledning avgörs naturligtvis bäst av dig som bor i huset. Därför har vi skapat möjligheten för dig att direkt i din mobil avgöra om det är ett falskt eller skarpt alarm. Ser du något onaturligt tillkallar du våra väktare med en enkel knapptryckning i appen. I AlarmView-appen kan du även på distans larma av och på. Larma av för grannen som ska vattna blommorna eller se efter att barnen kommit hem ordentligt. Sist men inte minst värnar vi om din integritet, inga bilder lämnar dig utan att du själv aktivt valt det.

Se när vi berättar mer om våra larmfunktioner och appen AlarmView

Brandlarm

Rökdetektor ingår alltid i våra paket. Vi vet att en uppkopplad rökdetektor räddar liv. Det kan inte minst våra egna väktare berätta om, vi har under årens lopp vid flera tillfällen själva eller tillsammans med räddningstjänst släckt brandhärdar i ett tidigt stadie. Dina rökdetektorer alltid uppkopplade, även när hemlarmet är avstängt. Våra detektor känner av både rök och värme och har inbyggd siren, vilket gör att den helt kan ersätta den traditionella brandvarnaren.

Larmet på när du är hemma

Med våra hemlarm har du alltid möjlighet att låta larmet vara på i valda delar av ditt hem när du är hemma. I samband med installation väljer du tillsammans med vår installatör vilka delar som ingår i hemmaläget. Sabotagelarm och rökdetektorer är alltid aktiverade oavsett om larmet är tillkopplat eller inte.

Cubsec-väktare

Cubsec har egna väktare och har under åren genomfört över 10 000 larmutryckningar till privatpersoner. På Cubsec dirigerar vi alltid närmaste utryckningsbil till platsen. Väl på plats kontrollerar vi vad som hänt. I vår app kan du följa händelseförloppet även under själva insatsen.

Vår personal står i ständig kontakt med larmcentralen, som snabbt kan dirigera polis eller räddningstjänst till platsen vid behov. Eventuella skador kan vanligtvis åtgärdas direkt av våra medarbetare. Våra väktare har kompetens och utrustning för enklare brandbekämpning och akutsjukvård (LABC), hjärtlungräddning (HLR) och hjärtstartare (DHLR).

Utomhuslarm med kamera

Framgångsrikt trygghetsarbete handlar om att förekomma faran. Med utomhuslarm med kamera kan vi upptäcka en inkräktare innan hen når huset. Utomhuslarm är det första steget i det arbete vi kallar ”framtidens grannsamverkan”.

Här berättar vi mer om våra larmfunktioner och appen AlarmView

Godkänd utrustning och professionell installation

När du anlitar Cubsec Alarm får du alltid en fackmässig installation utförd enligt branschens normer. Våra komponenter är godkända av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och är certifierade för svenska marknaden av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, allt för att du skall känna dig trygg.

Våra egna tekniker kommer ut till dig på avtalad tid och installerar ditt larm. Teknikern kan på plats även rekommendera fler komponenter om hen ser att det behövs för ett fullgott skydd.

Se alla tilläggsprodukter