Installera ditt hemlarm

Vi får ofta frågan: "Hur svårt är det att installera våra hemlarm?"
Hemlarmshubben

Installera ditt hemlarm

Vi får ofta frågan: ”Hur svårt är det att installera ett hemlarm?”

Är du lite händig och gillar att fixa hemma behöver det inte vara så svårt.

Installationsmanualen guidar dig igenom installationen steg för steg. Via NookBox-portalen gör du sedan en konfigurering av enheten. Detektorerna kan monteras med medföljande dubbelhäftande skruv. Det är bra att ha en trappstege, ett par skruvmejslar och en syl/borr till hand.

Ett gott råd är att placera hemlarmshubben dolt, och gärna i ett larmat område. Detta höjer säkerheten ytterligare. Hubben behöver tillgång till vägguttag 220v samt Ethernet uttag med bredbandsanslutning. Saknar du fast bredband kan mobilt bredband med en 4G router som har Ethernet uttag användas. NookBox GSM-anslutning med 2G (tilläggstjänst som du väljer till i månadstjänsten) är endast en backup och kan inte användas permanent. Notera att hubben av säkerhetsskäl inte kan anslutas via WiFi.

Användarguiden ger dig den info du behöver för att hantera larmet och dess olika funktioner.

Vårat digitala supportcenter finns till om du skulle behöva hjälp under installationsprocessen. Skulle du få problem under installationen så kan du enkelt få professionell hjälp i form av hembesök eller installationssupport över telefon. Kontakta vår kundservice för mer information.

Mer kunskap har vi samlat i vårt supportcenter, läs mer.