Installera ditt hemlarm

Vi får ofta frågan: "Hur svårt är det att installera våra hemlarm?"
Hemlarmshubben

Installera ditt hemlarm

Vi får ofta frågan: ”Hur svårt är det att installera ett hemlarm?”

Är du lite händig och gillar att fixa hemma behöver det inte vara så svårt.

Installationsmanualen guidar dig igenom installationen steg för steg. Via NookBox-portalen gör du sedan en konfigurering av enheten. Där kan du också ändra inställningar som rör larmöverföring till larmcentral. Detektorerna kan monteras med medföljande dubbelhäftande tejp eller med skruv. Det är bra att ha en trappstege och ett par skruvmejslar till hand.

Ett gott råd är att placera hemlarmshubben dolt, och gärna i ett larmat område. Detta höjer säkerheten ytterligare. Hubben behöver tillgång till vägguttag samt Ethernet anslutning till bredband, om du inte tänkt att använda enbart GSM-anslutning (tilläggstjänst som du väljer till i månadstjänsten). Notera att hubben av säkerhetsskäl inte kan anslutas via WiFi.

Användarguiden ger dig den info du behöver för att hantera larmet och dess olika funktioner.

Vårat digitala supportcenter finns till om du skulle behöva hjälp under installationsprocessen. Skulle du få problem under installationen så kan du enkelt få professionell hjälp i form av hembesök eller installationssupport över telefon. Kontakta vår kundservice för mer information.

Mer kunskap har vi samlat i vårt supportcenter, läs mer.