Så fungerar vi

Bara du vet vad som gör dig trygg. Vi har en flexibel lösning för både hemlarm och företagslarm och kan anpassa oss och vägleda dig. Vi kan den här branschen, vi har varit med sedan 2003 och är dedikerade till att skapa hållbara säkerhetslösningar i världsklass för både ditt hem och företag.

All försäljning sker på dina villkor, vi kommer aldrig tvinga fram snabba beslut eller erbjuda priser som bara gäller just idag. Du kan alltid själv bestämma hur och i vilken takt du vill betala. Vi kommer aldrig sälja på dig onödiga tillbehör. Vårt mål är alltid att skapa den lösning du behöver för att få äkta trygghet.

Ajax larm installerar du sedan själv eller med hjälp av en professionell installatör. Vi tror på valfrihet och erbjuder därför våra kunder att själv påverka alla steg i processen och både fasta och rörliga avgifter.

Vi kan hjälpa hela Sverige

Vi tycker att alla har rätt till ett personligt hemlarm. Därför erbjuder vi våra lösningar i hela Sverige, från fjälltopp till skärgårdsö. Fyll i ditt postnummer så guidar vi dig fram till den lösning som passar bäst för dig och ditt hus, sommarställe, lägenhet eller gård. Har vi inte möjlighet att erbjuda väktarutryckning i ditt område så finns det andra lösningar som ger bra resultat. Allt utgår från vår egen larmcentral som är en trygghetshubb som du kan vända dig till dygnet runt. Prova dig fram och bolla gärna frågor med oss.

Se vad som passar dig

Framtidssäkrad utrustning

Våra system är framtidssäkrade och är bland de bästa trådlösa larmen på marknaden. Våra komponenter är enkla att installera, men om du känner dig lite osäker och hellre tar hjälp vid installationen har vi egna tekniker som hjälper dig hela vägen. Teknikern kan på plats även rekommendera fler komponenter om hen ser att det behövs för ett fullgott skydd. I slutändan lämnar vi dig med en larmlösning som uppfyller alla dina önskemål.

Utomhuslarm med kamera

Framgångsrikt trygghetsarbete handlar om att förekomma faran. Utomhuslarm med kamera gör att vi kan upptäcka en inkräktare innan hen når huset.

Brandlarm

Du kan alltid välja till rökdetektor till våra paket, något vi så klart rekommenderar. Vi vet att en uppkopplad rökdetektor räddar liv. Det kan inte minst våra egna väktare berätta om, vi har under årens lopp vid flera tillfällen själva eller tillsammans med räddningstjänst släckt brandhärdar i ett tidigt stadie. Dina rökdetektorer är alltid uppkopplade, även när hemlarmet är avstängt.

Inomhuslarm med kamera

Att ha en kamera i sitt hemlarm är ett effektivt sätt att snabbt kunna se varför larmet har gått. De flesta larm utlöses av en naturlig anledning. Vad som är en naturlig anledning avgörs naturligtvis bäst av dig som bor i huset. Därför har vi skapat möjligheten för dig att direkt i din mobil avgöra om det är ett falskt eller skarpt alarm. Ser du något misstänkt så finns Cubsecs kunniga larmoperatörer endast ett samtal bort. I appen kan du även på distans larma av och på. Larma av för grannen som ska vattna blommorna eller se efter att barnen kommit hem ordentligt. Sist men inte minst värnar vi om din integritet, inga bilder lämnar dig utan att larmet först utlöst.

Larmet på när du är hemma

Med Ajax hemlarm har du alltid möjlighet att låta larmet vara på i valda delar av ditt hem även när du är hemma. Du väljer själv vilka delar som ingår i hemmaläget. Sabotagelarm och rökdetektorer är alltid aktiverade oavsett om larmet är tillkopplat eller inte.

Ladda ner vår hemlarms-app

Hämta Ajax-appen på din telefon eller surfplatta i App Store och Google Play.

Våra löften till dig

Inga bindningstider
Fungerar våra lösningar inte på det sätt som du önskar kan du alltid lämna oss, våra system kan anslutas även till andra larmcentraler. Vi tror så mycket på vår affärsidé att vi inte ser någon anledning till att binda upp dig.

Inga dörrknackare
Ett larm ska hålla oönskade gäster borta. Vi kommer aldrig knacka på din dörr 19.30 en onsdag. All kontakt med oss sker på dina villkor.

Fixa själv eller få hjälp
Vissa sätter på kaffekannan så fort en yrkesmänniska knackar på dörren, medan andra helst vill få lösa saker i fred och utan inblandning. Du väljer själv om du vill fixa installationen själv eller få hjälp. Hur du än gör garanterar vi alltid att alla komponenter fungerar som de ska.